Advocaten en samenwerkende partners

Advocaten en samenwerkende partners

Mr. J.J.C. (Hans) van Haren

Advocaat

Mr. J.J.C. van Haren is in 1975 aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd in de staats- en administratiefrechtelijke richting binnen de studie Nederlands Recht. In november 1977 is hij beëdigd als advocaat en als zodanig onafgebroken werkzaam geweest.

Mr. J.J.C. van Haren heeft een uitgebreide (proces) ervaring in de rechtsgebieden horecarecht, contractenrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Zijn specialisatie betreft het letselschaderecht.

Mr. J.J.C. van Haren spreekt naast de drie moderne talen (Engels, Frans en Duits) ook (en in het bijzonder) Italiaans en Spaans.

E-mail: h.vanharen@stalenhoefvanharen.nl

Telefoon direct: 030 – 234 18 18

Mr. J.C.N.T. (Thomas) van Haren

Advocaat

Mr. J.C.N.T. van Haren studeerde eind mei 2009 af aan de Universiteit van Utrecht. Hij is afgestudeerd in zowel de strafrechtelijke als de privaatrechtelijke studierichting van het Nederlands recht en is op 29 januari 2010 beëdigd als advocaat.

Mr. J.C.N.T. van Haren voert een overwegend algemeen civiele praktijk, waaronder arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Zijn specialisatie betreft het letselschaderecht. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van het strafrecht en het verkeersstrafrecht.

E-mail: t.vanharen@stalenhoefvanharen.nl

Telefoon direct: 030 – 234 06 23

mr. J.P. (Jorrit) den Besten

Advocaat

Mr. J.P. den Besten is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de privaatrechtelijke studierichting van het Nederlands recht en is advocaat sinds 2010. 

Mr. J.P. den Besten is erfrechtspecialist en staat erfgenamen, executeurs en andere betrokkenen bij in nalatenschapskwesties. Ook behandelt hij zaken op het gebied van notarieel tuchtrecht en bewindvoering. Jorrit den Besten is lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en de Nederlandse Orde van Executeurs (NOVEX). 

Mr. J.P. den Besten wordt naast werkzaamheden in eigen praktijk regelmatig ingezet door Oranjeparck Erfrecht Advocatuur te Apeldoorn, niet als maat, werknemer of in een samenwerkingsverband in de zin van de Voda.

E-mail: denbesten@stalenhoefvanharen.nl

Telefoon direct: 030 – 233 40 15

Mr. J.A.M. (Jan) Stalenhoef

jurist / juridisch adviseur

De mede-naamgever en oprichter van het kantoor, Mr. J.A.M. Stalenhoef, is thans nog als jurist en juridisch adviseur aan het kantoor verbonden.

E-mail: info@stalenhoefvanharen.nl

Giorgos Gavriilidis

Advocaat Grieks recht

Het kantoor werkt samen met de advocaat naar Grieks recht G. (Giorgos) Gavriilidis.

G. Gavriilidis vormt voor tal van leden van de Griekse gemeenschap in Nederland op juridisch gebied een direct aanspreekpunt.

Zowel particulieren als ondernemers, waaronder vele horecabedrijven, weten hem te vinden. Vanwege zijn nauwe samenwerking met de aan het kantoor verbonden Nederlandse advocaten kan een passend vervolgtraject in zowel Nederland als Griekenland worden aangeboden.

E-mail: info@stalenhoefvanharen.nl