Advocaten en samenwerkende partners

Advocaten en samenwerkende partners

Mr. J.J.C. (Hans) van Haren

Advocaat

Mr. J.J.C. van Haren is in 1975 aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd in de staats- en administratiefrechtelijke richting binnen de studie Nederlands Recht. In november 1977 is hij beëdigd als advocaat en als zodanig onafgebroken werkzaam geweest.

Mr. J.J.C. van Haren heeft een uitgebreide (proces) ervaring in de rechtsgebieden horecarecht, contractenrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Zijn specialisatie betreft het letselschaderecht.

Mr. J.J.C. van Haren spreekt naast de drie moderne talen (Engels, Frans en Duits) ook (en in het bijzonder) Italiaans en Spaans.

Mr. J.J.C. van Haren staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op hoofd rechtsgebied algemene praktijk (bestuursrecht, burgerlijk recht, strafrecht). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Dit betreft minimale eisen. Mr. J.J.C. van Haren doet veel meer aan het bijhouden van kennis en richt zich met name op de letselschadepraktijk waarin hij zijn kennis op peil houdt.

E-mail: h.vanharen@stalenhoefvanharen.nl

Telefoon direct: 030 – 234 18 18

Mr. J.C.N.T. (Thomas) van Haren

Advocaat

Mr. J.C.N.T. van Haren studeerde eind mei 2009 af aan de Universiteit van Utrecht. Hij is afgestudeerd in zowel de strafrechtelijke als de privaatrechtelijke studierichting van het Nederlands recht en is op 29 januari 2010 beëdigd als advocaat.

Mr. J.C.N.T. van Haren voert een overwegend algemeen civiele praktijk, waaronder arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Zijn specialisatie betreft het letselschaderecht. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van het strafrecht en het verkeersstrafrecht.

Mr. J.C.N.T.  van Haren staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op hoofd rechtsgebied algemene praktijk (bestuursrecht, burgerlijk recht, strafrecht). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Dit betreft minimale eisen. Mr. J.C.N.T. van Haren doet veel meer aan het bijhouden van kennis en richt zich, net als mr. J.J.C. van Haren, met name op de letselschadepraktijk waarin hij zijn kennis op peil houdt.

E-mail: t.vanharen@stalenhoefvanharen.nl

Telefoon direct: 030 – 234 06 23

Mr. J.A.M. (Jan) Stalenhoef

jurist / juridisch adviseur

De mede-naamgever en oprichter van het kantoor, Mr. J.A.M. Stalenhoef, is thans nog als jurist en juridisch adviseur aan het kantoor verbonden.

E-mail: info@stalenhoefvanharen.nl

Giorgos Gavriilidis

Advocaat Grieks recht

Het kantoor werkt samen met de advocaat naar Grieks recht G. (Giorgos) Gavriilidis.

G. Gavriilidis vormt voor tal van leden van de Griekse gemeenschap in Nederland op juridisch gebied een direct aanspreekpunt.

Zowel particulieren als ondernemers, waaronder vele horecabedrijven, weten hem te vinden. Vanwege zijn nauwe samenwerking met de aan het kantoor verbonden Nederlandse advocaten kan een passend vervolgtraject in zowel Nederland als Griekenland worden aangeboden.

E-mail: info@stalenhoefvanharen.nl